Monday, 17 October 2016

MINGGU KERJAYAAAA ...


Hi bloggers, kalinie pasal kerjaya and matlamat pula. Baru haritu, ada pameran minggu kerjaya kat KMNs nie, so sebab tulah kena tulis blog pasal niee. Actually tak sure lagi lepas nie nak pergi mana, nak persue mana. Sebab takut peluang tu tak ada, dengan competition nyaa Allahu. Dengan budak asasi, STPM and diploma. hmmmm 

So, aku rasa after this aku mugkin takkan ambil bidang full science (sorry ayahhh :( ) sebab I know my ability, myself. so what for aku ambil something yang aku rasa aku tak boleh bawakan ? It is a bit dissapoint when you're not giving what your parents want, sbb my dad nak sangat aku jadi doktor, tapi I knew my ability kan? Im sure they will understand my situation :) So about the minggu kerjaya lastweek, I got a lot of information from the pameran and lecture as well. And I decided to go to UNiMAS kalau boleh. sebab dulu dapat kat sana but my parent did not give their permission yelahh jauhkan? plus aku perempuan, tak ada saudara mara kat sana. So after this, aku harap sangat aku dapat persue dekat sana.


Kalau nak persue business macam dah lewat ke? sebab selain sains aku minat jugaa business nie. Hm tak tahuu lahhhh can think about it yet, yang aku tahu aku nak habiskan matriks dulu huhhuhuhuhuhuhuh. 




 that's all from me heheehhh bye bye :))
  

 

No comments:

Post a Comment